top of page

Occasions

Verkoop van occasions. Alle auto's in mijn voorraad worden voor verkoop goed nagekeken en in de juiste staat verkocht. Natuurlijk wordt deze voor de verkoop netjes gepoetst en afgeleverd met minimaal 6 maanden APK zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

Auto Detailing

'Detailing' oftewel het polijsten van een voertuig. Het zorgt voor glans en behoud van de lak. Dit is niet alleen een genot voor het oog, maar ook verhoogd het de waarde van uw voertuig. Klik in de menubalk op de knop 'Auto Detailing' om te zien hoe dit proces precies in zijn werk gaat.

spotrepair

Heeft u schade gereden aan uw auto? Autoschade is altijd erg vervelend en vaak zeer prijzig om te laten repareren. Kleine schade's of deukjes kunnen wij plaatselijk herstellen doormiddel van 'Spot Repair'. Hierbij wordt de schade alleen op de plek waar deze bevindt hersteld. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Auto op aanvraag

Bent u opzoek naar een auto? Maar kunt u niet iets vinden wat bij u past? Of weet u gewoon niet goed waar u op moet letten? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres! Neem contact met mij op en vervolgens gaan we opzoek naar een auto die aan al uw eisen voldoet. Zodra we er een gevonden hebben, zorg ik dat de auto netjes aan huis afgeleverd wordt!

bottom of page